CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 30, 2011

NEW POST *hahaha

How??Cute tak background baru nie..?? Ala-ala girly kan..?? Strange things huh? Since when **** love something girly nie?? saya takda jawapannya . . . Ain + evening tragedy = WEIRD!!difficult thing sejibik macam soalan ADD MATH.. I will not say ' can you?' but 'CAN YOU?!!'.. boleh tak kamuorang bayangkan??

WEIRD THING..baru je berlaku petang tadi.. WhuaaHAA..!!NIGHTMARE.. Dushh!!Horrible.. Ter... . SO . Macam mana saya boleh berkata macam ni??Sebab saya memang alergy dengan apa yag berlaku petang tadi.. Naa.. Walaupun bukan berlaku depan mata.. =,='

Forget it . Hanya golongan VIP je boleh tahu pasal benda nie.. ~haila.. ~ Maafkan saya..sebab ini memang private sebab benda ni tak masuk dek akal.. - silly - something kinda like that . .

Kalau ada orang suruh saya belajar memasak,,sy akan jawab 'lambat lagi saya nak jadi isteri orang . . ??''..haishh~ karut!


If I dare . Kalau tidak,jangan harap la . Heh,I love eating. Not cooking . Remind me..Hahaha.. :) And I love to say , , hey you! Yes,you! Don't follow my way la..

Is already commonplace life for women to cook . Or maybe knew how to cook . Just an honest opinion from my heart . *speaking berabuk!..kui,kui..* Kembali menjadi perempuan melayu terakhir.. Agaga~

Hari ini last day untuk on9 FB or update blog nie . . sebab tue la beriya sangat nie.. Semuanya pasal buku yang dah bertimbun macam Gunung Himalaya .. =,='

So,terpaksala tinggalkan semunya.. Tapi tak sedih pun . Lagi best adala.. Ye ke?? Cheating! Ngee~ Forget it . . .

Ting-tong . 10.00 . malam . Nak pergi dulu .. Dada..Tata.. <3

p/s : *miss my hunny bunny sugar cup .. ambien,bien.. :D

Remain Forever

Salam tinta ! .. Nak start pasal bab 2 nie.. Kui,kui . . . *srabai.. ..being silly for a minute. .! =,='

kinds want to talk about me,they,he and all...
intresting to tell..I just think that the new me is better than the first..Maybe?? And maybe not?? Apa-apa je la.. Yang pasti,the new aim for this year.. study first!! Kira macam azam tahun baru cina la ni.. And I think I had fell in love with SEJARAH .. !! gila . . . !! dulu memang anti-sejarah.. Now,HISTORY close to the heart ~sort of.. Tak tahula apa sebabnya..Maybe sebab memang hati dah berubah,sejarah untuk tingkatan 2 senang..dan lain-lain lagi yang berkemungkinan.. ?? Follow the flow~..

About they? Syamila,Athierah,Jaja . . .
Ahah!Ini semua budak hot! semua budak lelaki mao sama mereka.. sebab itu saya kata mereka hot!
receive the chocolate?..memang dah jadi perkara biasa buat mereka..inilah yang di namakan sebagai 'cinta monyet'.. :D . . . a very sweet thing..but, as a student ..they do not want to think about the puppy love.. amama..kesian untuk budak laki yang minat dekat mereka.. Alahai..~

About he?the NEW he.. Yup!! He yang lama dah lama menghilang ditiup angin bayu..*is problematic in dramatic writting sorry :( he is handsome..kira good-looking la nie.. good heart..*memang dia budak baik.. However,saya tamau dia!sebab saya tak suka dia.. arghh!!tension betul dengan mamat macam nie.. Dahla suka buat malu orang. dia ada pro atau tak puas hati dengan saya ke??.....no!! huh~ada sesiapa nak bagi pendapat tentang benda srabai ni sume??.. ~rasa macam nak bagi dia flying-kick!

About all?Tentang semua yang dah berlaku.. Bulan Januari.. or should I call the month that make me be mature...mature..matured.. :P .. heh,matured sangat la tue.. Silly thing huh?!.. Tapi . Memang . Ini bulan terbaik bagi seorang pelajar yang tinggal di asrama..love to say that I already fell in love with life as a SHAH student..memories with friends...to teach us the meaning of true life.. Hah!Emo- .. feel like screaming..I love you so much..!! dahla tengah dengar lagu jiwang..memang effect betul dekat hati ni.. Dedicated for BATCH FORM 2 :2011:.. :D ...

Semua berlalu dengan pantas.. Agak-agak...boleh jumpa lagi tak sahabat macam mereka..?? Oh ma.. cry,crying.. :( LOve them so much and much!.. Close to my heart~

~BUBYE~..

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

SEMUA TENTANG KITA - PETERPANT

p/s : kalau boleh jumpa mereka . saya nak cakap . 'this is truly from Ain.. Datang dari hati dia yang sememangnya tulus mulus rindu dekat kamuorang.. I love you so much!! Misses you . Can I have a hug please?? ''

Saturday, January 29, 2011

JANUARI

Olla semua!!..entry kedua selepas entry pertama sejak balik rumah ni . . Hadoii .. .

Banyak benda dah berlaku untuk bulan Januari.. Sweet memory and sad memory.. Semua ada dan sudah bercampur-aduk.. Dah jadi pelangi daa..

1) Dapat kenal dengan *seseorang ni..
2) Dapat tahu yang saya tak syok sendiri sebab dia pon syok dekat saya *hasil bantuan 'ABANG'...hahak..:P
3) Suntikan HPV ( rasa macam tangan dah bengkak sebesar statue.. ngee~
4) Dapat tahu something sad pasal kawan sendiri .. :(
5) Pasal dia dah hilang macam angin berlalu.. ish,ish! *hepi sebenarnya.. :D
6) Haha! Orang tu tegur .. . . :)
7) Dapat cadbury free...!!

Macam banyak yang happy kan??Sedih ada satu je... Sebenarnya memang happy pun.. Tapi,memang dah banyak kali cekiwa dan MALU!!Tapi tak tahu la sebab apa.. Pening betul dengan diri sendiri.. Konflik,konflik!!...

Yang paling happy sekali sebab kitorang ada buat BAJU BATCH!!Kyaa . .. !! seronok macam dah naik langit ! sebab saya sesangat sayang batch saya!! FORM2 :2011:... Omama..cyunk korang!! :D Muahxx!

Untuk part geram pulak! . . . ada ke patut di kaitkan dengan seseorang yang memang tak patut ada kaitan dengan saya!! ??? !! siapa?? entah lah.. budak serabai tu! . . .

Tapi,tak kira jugak!Yang pasti . .. . best la kitorang! :D

~THE END OF PART 1 ~

p/s : ada part 2 kew?? =,='

Salam! :D

Huh! Dh lama betul tak jenguk blog nie.. Mmg sibuk dengan sekolah,omwork dan lain2 yg brkaitan dengannya.. Waktu LK(Literasi komputer)..pon dh tak sempat nak jenguk.. !Haila~... So,bila dah balik rumah nie..dpat peluang nak on..kita on je la!Kalau tidak..mmg berzaman la blog tak di update kan..

Takda cerita baru pon.. So,nk chow dulu!Bubye.. :D