CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 27, 2011

Mengarut !!

Hye sume ! Once again , outing ! Haha..cam bese,cilok balik rumah skjp.. *lama jew sbnrnya..
Tapi,kna blik before 6.00 p.m .. =,=' So,mmg kna start membebel skarg la ...

Oit ! Ary nie nk ckp psl pe eyh ? Idea dah habis keluar kt blog agy satu la.. huhu* Btw ,mmg sy seorang yg bnyk idea , na ckp psl *exbudakygsayasuka* .. haha! sapew knl ? baek ngaku skunk .. :P alala,,budak yg sy bnci tue!sbnrnya sy suka dye..tp sbb dye ta suka sy kan, sy nak lpkn + benci dye la !! sape boley tlg bgy idea ? need it!

naa...ta best ckp dye dah.. sbb sy dah ada cite baru la.. nie psal ( tingtong ! ) *arr...!! sy dah tada idea.. =,=
M.A.S.A.L.A.H. = masalah!! oleh sbb da tada idea, saya na ckp psl KAMI la eyh .

~ainsrabai ~ milaaps~ fa10aai~ jajanenas~ thiera???~ ninafaraway ~

1 ) AINSRABAI ..owh!nie cite lama yang dh lama ta di storykan.. sbb bdk yg ain mnt nie tue dri sy la.. :( ssh sket..msti berderet mkwenya ann.. :P jdi,con,ain kna lpk bdk nie selupa-lupanya sbb kalu ain ingt agy,confirm hancur hidup ain dgn sume prkara sia-sia nie ..~haiss..

2 ) MILAAPS .. mereka smakin maju!!~sayasukasesangat~ haha.. makin rapat la..cyap bgy cadbury agy tue..! sweet gila!dhla nota pom main pnjm2.. haila~ *boley jdi sweetkapel kala MAO LA!! *tp,mila tamau.. ~huhu..

3 ) FA10AAI..aai nie ramai la.. nk ckp x ? ???? , ???? , ????..haha..confirm sume nie secret!!mana ley sng-sng jew kamiorg na bgtaw TOP SECRET nie !!kuikuikui... :P

4 ) JAJANENAS ..sy ta taw cite sbnr berdua nieyh .. ?: so,kna tnya diri dia sndiri.. yg nie agk complicated la.. ~haila.. =,='

5 ) THIERA???...knpa sy wat ??? ? ...sbb sya ta taw sape orgnya..dh bertukar* dye ckp..dulu PIZZA.. grr..! skunk ? MCdonald kew ? zzzZZZ..ta taw la . jnji . rmai org suke dye . petik jari,berderetKEJAR dye! *sy <3 dye muchies! :P

6 ) nina , niana ,nayna..hahak! faraway tu sape eyk ? tada taw..kut . >< yg psti..orgnya hencem!!*eww... :)

AIN DAH DAPAT LUPA DYE DA... :D

Sunday, February 13, 2011

Ko !! Benci ko !!

salam . wawa!lama ta jumpa . rindu eyh ? haha*prasan.. Naseb baek boley outing nie . Out sekejap from SHAH . 10 mintues only . Start now !

Whuaa ..!Ta sangka betul sebab dapat jumpa orang macam tue . *Da curi-curi pandang dia , nampak dye , Waa!!Rasa nak bagi makan penampar je . Makin lama , makin hilang incredible ko tu eyh ? Asyik-asyik jumpa .. sampai dekat DM pon ?!!Flyking-kick!

Sampai pergi PREP pon ? Dah di takdirkan malam tue , kan ? Aku rasa nak sepak je ! Bgy ko hilang dari pandangan mata nie .. ~huissh ,, nampak je macam aku hepy jumpa ko , dlm hati..ta ya tnyala.. Faham x ?!!

Breakfst ? Boley jumpa ko jugak kew ? haila~ mmg bala betulla .. !! ko makan dahla lambat . orang jugak yang tahan lapar na cepat . *ee,,asal ko ni eyh ?

Aq tgh rehat dalam dorm atas katil pon ko nak muncul ?!!Srabai!!!Yang ko main dekat court basket prem asal eyh ? Sampai aq bley nampak ko ? Benci la !!

Pagi-pagi,na pergi sek..nmpak ko jugak ? Memang aku tension ! Mana-mana aku pergi,nmpk ko ? Ko boley tak kalo ta kaco hidup aku ? Mintak sangat...

Supper . Ko ada jugak . Show nye ko!! *ko dh besar,tayala makan banyak-banyak . Kan ? Srabai !!

Short story : ko muncul setiap masa dalam hidup aku . Apa ko igt aku suka ? Takla weyh!Makin benci ada la . ~hishh!!

Nyesal aku baik dengan ko! Ko dah buat aku kucar ! Benci ko ~

:) .. :( .. :# ..

Sunday, February 6, 2011

orang yang saya tak kenal~

Salam ! Haha ~ maybe ni last entry untuk minggu ? bulan ? -x sampai tahun la kan.. =,='

Yang pasti sekarang , saya tengah geram ! malu ! srabai !

Sebab apa saya geram ? Heh,ini gara-gara satu makhluk yang saya memang geram ! *dia sangat-sangat serabai daripada saya :P

Dia baik dengan saya dekat laman "FACEBOOK"... (facebook mmg mendatagkan keburukan..hahak ) Baik sangat la .. Dah macam kawan baik pulak ! Dahla selalu buat saya 'berasa' , 'terasa'..Ala-ala macam tu la kan.. Tapi,kalau dia tanya,saya akan jawab 'eyh,sape kau ? ' kejam x ? Macam Darth Vader x ? Kalau tak,nanti saya tambah lagi eyh . Con,saya memang tengah geram dengan dia,bilamana*tak betul .. dia dah buat semua orang or maybe 2 je kut..dah fikir lain?Dah fitnah..? Whuuaa!!Macam nak lari balik rumah! :( Kejam kan dia tue ?

Saya rasa malu sebab 'terasa' dan 'berasa' punya part la!Erghh~macam mana la saya boleh 'KAWAN' degan dia ? Kalau ada time warp,,saya harap saya tak 'KAWAN' denagn dia pon!!!! Yang pasti~lepas nie saya akan buat-buat tak kenal dia!*itu janji saya.. :)

Bila dah geram+malu = srabai !!! Tengok ,! dia yang buat saya rasa serabai!!Benci dia~sort of.. Dahla SRABAI tue taglie saya..dah terkena dekat saya sendiri~haisshh!! >< *saya marah nie!!

Naa..kesian dekat kamuorang kan,entry last tentang benda yang tak menceriakan utuk dibaca ..huh! Marah dia ! *macam ada yang baca pulak kan ?..haha :)

Ok la . Na out . Pack barang balik hostel yang saya panggil ' BEST PLACE for ME and My friend ' :D
*sayang SHAH PEKAN !!!! <3

p/s : kim salam bebanyak dekat orang tue eyh !!huh... =,='~
dan yang pasti,saya tak kenal dia !! balik hostel,saya takkan pandang muka dia sebab saya ta suka
dia sebanyak-banyaknya !! tolong bagitaw dia tue jugak ! ~

Thursday, February 3, 2011

Someone who is confused =,='

walau kita punya couple,teman still paling setia. Walau kita punya harta banyak, teman still paling berharga. Sayang awak! Kirim balik jika awak anggap saya teman awak selamanya. Kirim ke semua teman awak dan lihat brapa banyak teman yang sayang awak! :') Friends never break ♥

waa..!!ini petanda saya sesangat sayangkan kawan-kawan saya muchies muchies much! dant it!! :)
~pembuka bicara kali ini~.. :P

Saya nak cakap terima kasih dekat semua yang dah sudi follow blog tak seberapa kepunyaan budak kecik yang tak tahu apa-apa nie eyh . :)
Tapi saya taka apa-apa nak bagila..candy bag pon xda.. ~haishh..~ *minta maaf banyak-banyak eyh .

*saya ada masalah la kali ini =,='
~ada orang tengah marah (saya rasa tengah bengang jugak kut.. ) .. sebab saya tak dengar cakap dia.. :P..*saya memang budak nakal! Eee,,I already apologized..tapi dia tak approve pon..*cediynya.. :( .. What should I do to make him feel satisfied ? None . No idea . Sesungguhnya saya memang tengah bingung . ~,~

Naa.. I do not care . Not a biggie deal . Small matterla.. *tapi emang tengah cuak!
Sesiapa yang ada suggestion or idea yang reasonable , I wil considerla.. :P

p/s : saya dah tada idea , setakat nie je la eyh . :)